media och recensioner

TIDNINGAR

24 september 2017
Reportage om När mammorna blev kära i Dalarnas tidningar. 

10 oktober 2016
Tips om #tillsammans #utanför i Piteå-tidningen.

4 september 2016
Intervju med mig i Annonsbladet, se klippet i ett inlägg på min blogg KlokBokTok.

4 september 2016
Intervju med mig i Avesta tidning.

27 augusti 2016
Boken Viktors nya tröja nämns i spalten "Förbifarten" i tidningen Syd-Österbotten, se klipp på min blogg KlokBokTok.

21 juni 2016
Intervju med mig i finlandssvenska tidningen Vasabladet, finns online för prenumeranter samt som skärmdump i ett inlägg på min blogg KlokBokTok.

11 juni 2016
Intervju med mig i finlandsvenska tidningen Syd-Österbotten, finns i papperstidningen, online för prenumeranter samt som skärmdump i ett inlägg på min blogg KlokBokTok.

14 maj 2016
Reportage i Dala-Demokraten om mig och boken #tillsammans #utanför.

 

PRESSMEDDELANDEN

15 maj 2017
Pressmeddelande om min och Jenny Behmers bok När mammorna blev kära

12 januari 2017
Pressmeddelande från Hem och skola och  Lisi Wahls stiftelse för studieunderstöd i Finland. Min bok #tillsammans #utanför finns med bland de tio böcker som skickas ut till de 192 finlandssvenska skolor som sökt om bokstipendium till sina 5:or.

7 december 2016
Pressmeddelande om min och Jonas Olssons bok Tova-Li och sommarlovet.

15 augusti 2016
Pressmeddelande om min och Kelly Sallinens bok Viktors nya tröja.

30 mars 2016
Pressmeddelande om min debutbok #tillsammans #utanför.

 

RADIO

4 april 2016
Intervju i Eftermiddag i P4 Dalarna,  ca 33 minuter in i programmet som du hittar här.

 

BLOGGAR

12 september 2017
Intervju med mig på bloggen Elinas bokliv, om mina böcker och mitt skrivande.

17 augusti 2017
Bloggen Jennies boklista skriver om När mammorna blev kära.

13 augusti 2017
Kim M Kimselius tipsar om #tillsammans #utanför

5 augusti
Slöddermalmsmorsorna skriver om När mammorna blev kära.

3 augusti 2017
Bloggen Gullis Lästips tipsar om När mammorna blev kära och andra böcker med HBTQ-tema.

1 juli 2017
Jennifer Seger om Viktors nya tröja på youtube.

7 maj 2017
Autumnleaf om Tova-Li och sommarlovet.

10 april 2017
Bubblan i bibblan tipsar om Viktors nya tröja.

12 mars 2017
Barnboksbloggen om Tova-Li och sommarlovet i det här och det här inlägget. 

12 februari 2017
Ebbas bokblogg gillar Tova-Li och sommarlovet. 

2 februari 2017
#tillsammans #utanför är med hos Emelies bokattacker.

21 januari 2017
Bloggen Barnboksprat recenserar Tova-Li och sommarlovet.

29 december 2016
Tova-Li och sommarlovet recenseras på Bokomaten.

22 december 2016
Tova-Li och sommarlovet recenseras på Jennies boklista.

2 december 2016
Tips om Att göra slut på Staffanbibliotekets blogg.

3 november 2016
Charlotta Lagerberg – Thunes, författare, föreläsare & beteendevetare, recenserar #tillsammans #utanför på facebook-sidan Popcornsmannen.

21 oktober
Mias bokhörna tipsar om Viktors nya tröja.

11 oktober 2016
Viktors nya tröja recenseras på Västmanländskans bokblogg.

4 oktober 2016
Lässtjärnorna har läst #tillsammans #utanför och på sin blogg skriver de ner sina hälsningar, tips och råd till bokens karaktärer Hilde, Hedda och Lovisa. De skriver också om hur de tänker om bokens budskap samt om hur de tolkar bokens inledningscitat av Martin Luther King; “Du är inte bara ansvarig för vad du säger, utan även för det du inte säger".
Ett intressant sätt att arbeta med böcker i en klass! 

27 september 2016
Anna Lissjanis på bloggen Trend och Träning tar upp boken #tillsammans #utanför bland sina fyra boktips från Bokmässan.

9 september 2016
Viktors nya tröja finns med bland normkritiska boktips för förskolor på bloggen Hjollen- Hjo biblioteks barn- och ungdomsblogg.

6 september 2016
Dalanorras femmor berättar om att de jobbar med #tillsammans #utanför

5 september 2016
Recension av Viktors nya tröja på Sofies bokblogg.

4 september 2016
Caren och Ruun tipsar om #tillsammans #utanför på Örebro biblioteks hemsida. Utdrag: Jag tycker att boken var bra därför att man får sig en tankeställare efter att man har läst boken. Man börjar fundera på att kanske fråga människor som man vanligtvis inte umgås med, till exempel i skolan om de vill hänga med på rasterna. Det är inte alltid som man tänker på vilka som är ensamma, därför får boken mig att tänka om lite.

22 augusti 2016
Recension av Viktors nya tröja på JoS blog.

21 augusti 2016
Recension av Viktors nya tröja på bloggen Barnboksprat.

12 augusti 2016
Recension av #tillsammans #utanför på bloggen Bokhemligheter. 

29 juli 2016
Intervju med mig på bokförlaget Idus blogg Idusbloggen.

25 juli 2016
Recension av #tillsammans #utanför på bloggen Ett liv vid havet.

1 juli 2016
Tips om #tillsammans #utanför på Bokbiten, Heby kommuns för barn och unga. 

18 maj 2016
Psykosociala förbundets blogg skriver om #tillsammans #utanför.

18 maj 2016
Mörbylånga bibliotek recenserar #tillsammans #utanför på sin barn- och ungdomsblogg.

12 maj 2016
Recension av #tillsammans #utanför på Biblanbloggen.
Utdrag ur recensionen: Boken är lättläst och spännande. Dessutom gör det aktuella ämnet att det är ett perfekt diskussionsunderlag om det finns en önskan att lyfta den brinnande frågan med nätbeteende.

10 maj 2016
Recension av #tillsammans #utanför på bloggen Bokomaten.

7 maj 2016
Recension av #tillsammans #utanför på barnboksbloggen. 

26 april 2016
BokBloggenBlogg, med boktips för och av elever på mellanstadiet, skriver om #tillsammans #utanför.

6 maj 2016
BokLusLund, bloggen där Lunds bibliotekarier, lärare och elever tipsar om böcker, skriver om #tillsammans #utanför.

11 april 2016
Recension av #tillsammans #utanför på bloggen Jennies boklista.
Utdrag ur recensionen: Stark & lättläst med ett viktigt ämne!!!

7 april 2016
Recension av #tillsammans #utanför på bloggen Leva sunt.
Utdrag ur recensionen: (...) En bok som jag tycker alla bör läsa, från barn/tweenies till föräldrar och inte minst skolan. Boken avslutas också med en hel drös med viktiga diskussionsfrågor att ta upp hemma eller i klassen.

 

ÖVRIGT